Vakantie met kinderen

Kindervakantie tips voor een leuke vakantie met kinderen.

vliegen met kinderen

Labels:

wij nu twee maal met onze kinderen op vliegvakantie geweest, uit ervaring heb ik wat handige tips:
hebt u nog een kind van onder de een jaar, zorg dan dat u een flesje met drinken bij u hebt. gebruik deze met stijgen en dalen om druk van de oorjes weg te nemen.
geef een wat ouder kindje bv een snoepje of rozijntjes.
zorg dat je in de handbagage schone kleertjes voor je kind bij je hebt maar ook voor je zelf. namelijk eenmaal een kind op schoot gehad wat moest overgeven, en ik had toen voor mijzelf geen schone kleren.
hydrofiele luiers zijn gemakkelijk voor verschillen doeleinden.neem die ook ruimschoots mee.
als er een potje warm gemaakt moet worden, geef dit dan ruimschoots voor dat uw kind honger krijgt het potje aan de stewardes, deze worden namelijk altijd erg heet gemaakt, dus het moet vaak nog even afkoelen, zelfde geld voor de melkfles(dit is ook een ervaring die ik van andere ouders heb gehoord.
hebt u een iets ouder kindjevan bv twee jaar, dan is een magnetisch teken bord een erg leuke afleiding tijdens het vliegen.
misschien hebben mensen nog meer vlieggtips, het blijft namelijk altijd zo'n lange zit in een kleine ruimte, hopend dat je kleine niet de hele vliegrit krijst

Heb je plannen om een tuinhuis te bouwen, kijk dan eens op onze andere website. Op Tuinhuis-site.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om een houten tuinhuisje te bouwen.