Vakantie met kinderen

Kindervakantie tips voor een leuke vakantie met kinderen.

Muggen kinderen

Labels:

Muggen beten kun je maar beter voorkomen. Het is niet alleen vervelend, maar kan in sommige landen ook gevaarlijk zijn. Omdat je muggenbeten niet helemaal kan voorkomen kun je landen waar Malaria of Dengue (Knokkelkoorts) voorkomt beter vermijden.

Er bestaat niet één middel waarmee jij of je kind gegarandeerd niet gestoken zal worden. Over het algemeen werken middelen met DEET het beste. Nadeel van DEET is alleen dat het licht giftig is. Smeer het dan ook niet op bij kleine kinderen die op hun handjes sabbelen. Gebruik voor kinderen bovendien nooit meer dan 20% DEET

Gebruik voor het slapen een (kinder) klamboe. Zitten er veel muggen op je vakantie bestemming ga dan eens naar de lokale supermarkt en kijk wat de lokale bevolking gebruikt om de muggen weg te houden. Kijk wel uit met het gebruiken van rook stick oid binnen. De geur is vaak heel vervelend en ook niet gezond.

Heb je plannen om een tuinhuis te bouwen, kijk dan eens op onze andere website. Op Tuinhuis-site.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om een houten tuinhuisje te bouwen.