Vakantie met kinderen

Kindervakantie tips voor een leuke vakantie met kinderen.

kamperen met kinderen

Labels:

Hoewel wij eigenlijk niet graag naar dezelfde camping teruggaan, hebben we voor deze camping een uitzondering gemaakt. Het cliche 'als je kinderen het naar hun zin hebben, heb jij het naar je zin' is namelijk niet voor niks een cliche: het is zo waar! En op deze camping hebben kinderen het naar hun zin! De eerste keer zijn we hier met 2 kinderen geweest. Afgelopen zomer met 3 kinderen. Van de oudste twee (4 en 6 jaar) zagen we nauwelijks iets: die waren de hele dag lekker bezig met hun pas verworven vriendjes. Sterker nog: zowel wij als de ouders van de vriendjes werden hoogst verontwaardigd aangekeken als wij volwassenen weer een plan hadden om de camping af te gaan! Daar hadden zij kinderen namelijk helemaal geen tijd voor :-)

Onze jongste, een dreumes van net 1 had de tijd van haar leven: gras, steentjes, blaadjes en kevertjes eten en de hele dag in de buurt van papa en mama; wie wil dat nou niet op die leeftijd?!

Kortom: wij kwamen werkelijk aan het lezen van boeken toe, en genoten en passant ook nog van zon, zee en zwembad, de kinderen vinden het nu (herfst) alweer hoog tijd om er nog eens heen te gaan en de jongste heeft echt niks overgehouden aan het nuttigen van al die insecten... voor herhaling vatbaar!

Heb je plannen om een tuinhuis te bouwen, kijk dan eens op onze andere website. Op Tuinhuis-site.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om een houten tuinhuisje te bouwen.