Vakantie met kinderen

Kindervakantie tips voor een leuke vakantie met kinderen.

Auto reizen

Labels:

Met kinderen in de auto kan ontzettend gezellig zijn, maar daar moet je meestal wel wat voor doen (of laten).

Kleintjes zijn heel gevoelig voor de sfeer en de stemming van anderen. Als je het leuk maakt en zelf een goed humeur bewaart is het voor je kind ook een stuk makkelijk vrolijk te zijn. Voor een beetje afleiding zijn muziek en boekjes (of luisterboeken) erg fijn. Naar hun favoriete muziek kunnen ze niet één maar wel honderd keer luisteren. Vergeet ook een paar speeltjes niet.

Zorg voor de veiligheid voor een goed autostoeltje dat aan de nieuwste keurmerken voldoet. Bespaar niet op een autostoeltje, want net als voor jezelf is het ook voor je kind erg vervelend om lang op een slechte stoel te zitten. Denk ook aan de airbags. Niet alleen voor baby's maar ook voor jonge kinderen kan die erg gevaarlijk zijn.

Wil je een leuke en comfortabele reis dan is het zaak om het niet te warm te laten worden en regelmatig wat te drinken. Wordt het toch warm stop dan eens wat vaker. Als je geen airco hebt kun je ook overwegen 's nachts te gaan rijden. Maar dan moet je natuurlijk wel in staat zijn beide wakker te blijven.

Voor het opbergen van speelgoed is het handig om opbergzakken op te hangen. Op die manier kun je verschillende favoriete speeltjes meenemen en toch niet in de chaos zitten..

Heb je plannen om een tuinhuis te bouwen, kijk dan eens op onze andere website. Op Tuinhuis-site.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om een houten tuinhuisje te bouwen.