Vakantie met kinderen

Kindervakantie tips voor een leuke vakantie met kinderen.

Alle Bestemmingen

Alle vakantie verhalen van vakanties met kinderen welke tot dusver door onze bezoekers zijn achtergelaten.

Ameland met kinderen

We waren juli 2008 voor een weekje op vakantie op Ameland. Heel leuk eiland om met de kinderen naar toe te gaan.

Zomer in de Vogezen

Labels:

In 2006 zijn we samen met een ander stel naar de Vogezen geweest. Zij met een dochtertje van drie, onze zoon was 7 maanden.

kamperen met kinderen

Labels:

Hoewel wij eigenlijk niet graag naar dezelfde camping teruggaan, hebben we voor deze camping een uitzondering gemaakt. Het cliche 'als je kinderen het naar hun zin hebben, heb jij het naar je zin' is namelijk niet voor niks een cliche: het is zo waar! En op deze camping hebben kinderen het naar hun zin!

Met kind en ezel naar de top

Labels:

Hallo
Wandelen met kinderen en een ezel, een geweldige manier om een wandelvakantie te doen. Ik ben zo enthousiast geraakt dat ik een bedrijfje ben begonnen om mensen, die met een ezel willen lopen, te bemiddelen naar ezelverhuurders in Frankrijk, België en Nederland.

Huisopdeheuvel minicamping appartement met zwembad Le Marche Italie

Labels:

Huisopdeheuvel heeft een minicamping inkl. 2 grote huurtenten en 2 ruime appartementen in het midden van Le Marche Italie.

Er is een overheerlijk zwembad, trampoline, tafeltennistafel, speelkasteel en nog veel meer kinderspeelgoed. Door de vele kinderen die er zijn worden er allerlei activiteiten door de kinderen zelf georganiseerd! dus niet opgelegd maar zelf bedacht.

Onderstaand wordt wel georganiseerd:
1 x per week een bbq en 1 x per week pannenkoeken eten. Ook gaan we elke week naar de buurman waar we de schapen zelf mogen proberen te melken.

Zin om te genieten van een heerlijke rustige, zeer overzichtelijke, gezellige, gemoedelijke kleine camping of ruim appartement kom dan naar Huisopdeheuvel le marche Italie.

Op www.huisopdeheuvel.nl vind je nog veel meer info.

Graag tot ziens bij Huisopdeheuvel Le Marche Italie op de kleine camping of appartement in le Marche Italie.

Evert en Marian
Femke en Nienke

Family Tours: vakanties voor kinderen én ouders

Samen met de kids op vakantie? Dan herken je dit:

Minicamping Agricamp Picobello

Labels:

Minicamping Agricamp Picobello is de eerste en originele minicamping in het zuiden van Le Marche - Italie. Op dit vakantieadres is het voor ouders met jonge kinderen uitstekend kamperen. In de direkte omgeving is geen (gevaarlijke) verkeersweg in de buurt. Er is alle ruimte op prachtige grasterreinen om uw tent op te zetten. Geen lawaai van een zwembad maar wel een kleine bergbeekje om dammen in te bouwen of een avontuurlijke voettocht te ondernemen. Geen animatieteam maar wel een hangmattenhuis, buitendouche, spetterbadje en schommel.
Landelijk kamperen bij de boer in optima forma. Erna en Rob weten als fanatieke kampeerders hoe een camping hoort te zijn.
Kom ook eens uw vakantie bij ons doorbrengen en ontdek wat echt kamperen is.
Tevens verhuur van een heuse pipowagen.

Bezoek de webiste: www.agricamppicobello.com

Vakantie in Italië - regio Le Marche

Labels:

Bed & Breakfast, mini-camping en appartementen

Villa Bussola is een vakantieadres waar u uiterst gastvrij ontvangen wordt in een serene, rustige omgeving. De villa ligt temidden van de groene, glooiende heuvels op een paar km afstand van zee, met in de directe omgeving nationale parken, bergen en de vele adembenemende middeleeuwse stadjes van Le Marche, in midden Italië.

vakantie in NL Bakkeveen frl

we hebben afgelopenjaar een heerlijke kind vriendelijk camping getroffen in Bakkeveen Friesland

Heb je plannen om een tuinhuis te bouwen, kijk dan eens op onze andere website. Op Tuinhuis-site.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om een houten tuinhuisje te bouwen.